Eerste luidsprekersystemen met soundbar van Bose

Bose introduceert twee soundbarsystemen die in twee standen in de buurt van de televisie geplaatst kunnen worden.

Bose introduceert twee soundbarsystemen die in twee standen in de buurt van de televisie geplaatst kunnen worden.


De Bose Lifestyle 135 is een volledig home entertainmentsysteem bestaande uit de soundbar, een draadloze Acoustimass-module, een dockstation voor iPod en de Unify-bedieningsconsole met aansluitingen voor maximaal zes hd-bronnen. De Bose CineMate 1 SR is een home cinemasysteem dat bestaat uit de soundbar en een draadloze Acoustimass-module.


De nieuwe Acoustimass-module voor bastonen is compacter dan eerdere modellen en kan je dankzij de draadloze verbinding volledig uit het zicht plaatsten. Beide systemen worden geleverd met een programmeerbare afstandsbediening voor bediening van het systeem en vrijwel elke aangesloten bron, van Blu-ray Disc-speler tot kabel- of satellietontvanger.


Het Lifestyle 135-systeem en CineMate 1 SR-systeem zijn ook de eerste Bose-luidsprekers die zijn uitgerust met de PhaseGuide-geluidsradiatortechnologie. Deze techniek produceert surroudgeluid met effecten die overal om je heen klinken en die de ervaring van achterluidsprekers dicht benaderen, aldus Bose. Daarnaast zorgt de TrueSpace-technologie voor een breed, ruimtelijk geluid.


Door de Flexmount compensatietechnologie kan je de luidspreker aan een wand monteren of plat op een tafel leggen. De Flexmount-technologie detecteert de stand van de luidspreker en past automatisch het geluid hierop aan. Met het Bose ADAPTiQ audiocalibratiesysteem wordt het geluid afgestemd op de akoestische eigenschappen van de ruimte, zoals de afmetingen, vorm en zelfs de inrichting.


Het Bose Lifestyle 135 home entertainment-systeem en het CineMate 1 SR digitaal home cinema-luidsprekersysteem zijn verkrijgbaar tegen een adviesprijs van respectievelijk 2.699 euro en 1.499 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content