Eerste ThinkCentre all-in-one desktoppc van Lenovo

Lenovo introduceert een plaatsbesparende all-in-one (AIO) desktoppc met 23-inch aanraakgevoelig scherm.

Lenovo introduceert een plaatsbesparende all-in-one (AIO) desktoppc met 23-inch aanraakgevoelig scherm.

Met de ThinkCentre M90z brengt Lenovo zijn eerste ThinkCentre desktoppc met geïntegreerd aanraakgevoelig beeldscherm op de markt. Deze AIO richt zich tot zakelijke gebruikers met een kleine werkruimte. Je bedient de pc met het aanraakgevoelig scherm en Lenovo’s SimpleTap interface. Een draadloos toetsenbord en muis zijn beschikbaar als optie.

Het scherm heeft een aanpasbare kijkhoek tussen 15° en 45° en is ook in de hoogte verstelbaar met een optionele voet. De monitor heeft een Autobrightness-functie die de helderheid automatisch aanpast om energie te besparen. Ook kun je het kijkveld nog uitbreiden door een tweede monitor te koppelen via de DisplayPort.

Kopers hebben de keuze uit de laatste Intel Core i5 en i3 processoren. Ook kunnen ze kiezen uit een selectie van harde schijven of solid state drive (SSD). Optische speler, Wi-Fi en Bluetooth zijn opties, net als een 2-megapixel HD webcamera met een fysieke aan/uit-knop. Lenovo levert de ThinkCentre M90z met de eigen ThinkVantage Client Security Solution voor beveiliging.

De adviesprijzen van de Lenovo ThinkCentre M90z All-in-one desktoppc beginnen vanaf 949 euro (excl BTW).

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content