Epson documentscanners voor snelle digitalisering

De nieuwe WorkForce A4-scanners van Epson zijn inzetbaar voor het snel verwerken van grote volumes documenten.

Epsons WorkForce DS-510 en WorkForce DS-510N zijn compacte documentscanners die scansnelheden tot 26 ppm/52 ipm bieden in zwart-wit en kleur. De WorkForce DS-510N is geschikt voor gebruik in een netwerk.


De scanners zijn uitgerust met een automatische documentinvoer met een capaciteit van 50 A4-pagina’s. De WorkForce modellen bieden functies voor one-pass duplex scannen en HW JPEG-compressie. Een ultrasone sensor detecteert dubbele invoer.


Met de optionele Network Interface Unit, in combinatie met Epson Document Capture Pro software, zijn functies voor Push Scan en aanpasbare ‘scan to’ opdrachten mogelijk, zoals ‘scannen naar e-mail’, ‘scannen naar Microsoft SharePoint’ en ‘scannen naar cloud’.


De EpsonScan-software biedt diverse functies waaronder streepjescodeherkenning, ondersteuning van OCR via zones, en TWAIN-, ISIS- en WIA-stuurprogramma’s.


De Epson WorkForce DS-510 en DS-510N documentscanners zijn vanaf september verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 545 euro en 780 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content