Epson multifunctionals met nieuwe inktset

De Epson Expression Photo XP-750 en XP-850 zijn draadloze A4 multifunctionals die gebruik maken van de nieuwe, uit zes kleuren bestaande Claria Photo HD Ink.

De Epson Expression Photo XP-750 en XP-850 zijn draadloze A4 multifunctionals die gebruik maken van de nieuwe, uit zes kleuren bestaande Claria Photo HD Ink.


De nieuwe kleureninktset van Epson bestaat uit zwart, cyaan, magenta, geel, lichtcyaan en lichtmagenta en biedt volgens de fabrikant vloeiende kleurovergangen, diepe zwarttinten en rijke, levendige kleuren. Beide alles-in-één printers zijn uitgerust met een 8,8 cm groot gemotoriseerd aanraakscherm en uitvoerlade, die vóór het afdrukken automatisch wordt geopend.


Beide Expression Photo printers bieden printen op afstand met Epson Connect (Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver en Scan-to-Cloud). Met Epson iPrint kan je draadloos vanaf smartphones, tablet-pc’s en overal ter wereld afdrukken door direct naar het unieke e-mailadres van de printer te e-mailen. De Remote Print Driver laat toe afdruktaken op maat te maken voordat je de taken verstuurt om af te drukken.


Met Scan-to-Cloud kunnen gebruikers gescande documenten direct in de ‘cloud’ opslaan en delen, en naar elk willekeurig e-mailadres of een andere Epson Connect-printer sturen. De printers zijn ook geschikt voor gebruik met Google Cloud Print en Apple AirPrint. Dankzij de automatische WiFi-setup vinden de printers automatisch de juiste draadloze verbindingsinstellingen en configureren zichzelf. Via WiFi Direct kunnen de printers eenvoudig met andere WiFi-apparaten verbinden zonder tussenkomst van een draadloos toegangspunt zoals een router.


Beide Expression Photo inkjetprinters ondersteunen duplex afdrukken, maar de XP-850 is tevens uitgerust met een automatische duplex documentinvoer voor dubbelzijdig scannen, kopiëren en faxen. De scanresolutie van de XP-850 bedraagt 4800 dpi, terwijl dat bij de XP-750 2400 dpi is. De Epson Expression Photo XP-850 en XP-750 inkjetmultifunctionals zijn beschikbaar vanaf november voor een prijs van respectievelijk 299,99 euro en 219,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content