Erg draagbare digitale stemrecorders

Met de drie nieuwe digitale stemrecorders van Olympus kun je niet alleen spraakberichten opnemen maar ook muziekbestanden afspelen.

Met de drie nieuwe digitale stemrecorders van Olympus kun je niet alleen spraakberichten opnemen maar ook muziekbestanden afspelen.

Olympus kondigt een trio digitale stemrecorders in zakformaat aan. De WS-450S, WS-550M en WS-560M kunnen opnemen in stereo en hebben een WMA-afspeelfunctie. De WS-550M en WS-560M spelen ook MP3, WAV en andere formaten af. De nieuwe recorders bieden keuze uit zes opnamekwaliteiten met Stereo XQ voor topkwaliteit in stereo en LP voor extra opslagcapaciteit. Ze hebben een ingebouwde stem- en lagefrequentiefilter. De WS-550M en de WS-560M zijn ook uitgerust met een geavanceerde ruisfilter die ongewenste geluiden verwijdert. Beide modellen bevatten bovendien een SRS WOW XT-geluidsversterker die zorgt voor een panoramische 3D-geluidservaring. De WS450S heeft een geheugen van 1 GB, terwijl de WS-550M en WS-560M respectievelijk 2 en 4 GB opslagcapaciteit bieden. Ze hebben een Hi-Speed USB-aansluiting die bij deze nieuwe modellen ook intrekbaar is. Alle stemrecorders hebben een LCD-scherm met achtergrondverlichting waarop de menu’s in vijf talen worden weergegeven: Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Met tiptoetsen bedien je alle hoofdfuncties. De Olympus WS-450S en WS-550M liggen vanaf mei 2009 in de winkel. Ze kosten respectievelijk 99 euro en 119 euro. Op de WS-560M, die 169 euro kost, is het nog wachten tot juni 2009.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content