Externe harde schijf met nieuwste USB-interface

Transcend breidt het gamma externe harde schijven uit met een SuperSpeed USB 3.0 model.

Transcend breidt het gamma externe harde schijven uit met een SuperSpeed USB 3.0 model.

De 2,5-inch StoreJet 25D3 draagbare harde schijf van Transcend heft een slanke behuizing met spiegelende buitenkant en afgeronde hoeken (129.9 x 82.1 x 17.3 mm). De externe harde schijf biedt dankzij SuperSpeed USB 3.0 snelheden tot 90 MB/sec. De StoreJet 25D3 ondersteunt ook USB 2.0 en toont aan de hand van een LED-indicator of de harde schijf met USB 2.0 of USB 3.0 werkt. Bij het werken in USB 2.0 modus kleurt de indicator oranje; als de schijf via USB 3.0 aangesloten is, wordt het LED-lampje blauw.

Om de bestanden op de schijf te beveiligen bij een val of bij onverwachte schokken is de StoreJet 25D3 uitgerust met een anti-schoksysteem. De externe harde schijf is ook milieuvriendelijk: ze is ontworpen om na tien minuten van inactiviteit in de energiebesparende slaapstand te gaan, wat tot energiebesparingen tot wel 40% kan leiden volgens Transcend. Transcend levert de StoreJet 25D3 draagbare harde schijf met eigen StoreJet Elite software, die een intelligent back-upschema, internettools en 256-bit AES Encryptie bevat. Alle StoreJet drives zijn gecertificeerd voor Windows 7.

De Transcend StoreJet 25D3 is verkrijgbaar in klassiek zwart met een capaciteit van 500 GB. De prijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content