Externe harde schijf voor multimediatoepassingen

Toshiba lanceert met de StorE TV zijn eerste externe harde schijf die speciaal bedoeld is voor het afspelen van multimediabestanden.

Toshiba lanceert met de StorE TV zijn eerste externe harde schijf die speciaal bedoeld is voor het afspelen van multimediabestanden.

De Toshiba StorE TV is een 3,5-inch externe harde schijf in een glanzend zwarte behuizing die 170 x 46 x 111 mm meet. Je kan de StorE Tv inzetten als een multimediaspeler. De maximale opslagcapaciteit bedraagt 2 TB, wat volgens Toshiba goed is voor 770 uur video van dvd-kwaliteit. Het toestel decodeert video’s met standaard kwaliteit (tot 720 x 576). De mediaspeler kan video ook opwaarderen tot HD-kwaliteit (1080i). Via de HDMI-aansluiting kan het toestel video op een tv afspelen. Je kan de StorE TV ook via de USB-aansluitingen rechtstreeks op een televisie aansluiten om video’s direct af te spelen. Toshiba levert een afstandsbediening bij de multimediaspeler waarmee je de menu’s kan bedienen op het scherm van de televisie of notebook. De multimediaspeler ondersteunt diverse video- en audioformaten, waaronder mp3, wma, wav, aac, mpeg2, avi, mp4 en ook het jpeg-formaat voor foto’s. De Toshiba StorE TV is beschikbaar in opslagcapaciteiten van 500 GB tot 2 TB met een adviesprijs vanaf 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content