Extra slanke zakelijke 2-in-1 laptop

Toshiba Portégé X20W-D © Toshiba

De Toshiba Portégé X20W-D is een zakelijke laptop met 360-gradenscharnieren om het scherm te draaien en zo het toestel te gebruiken als tablet. De batterij biedt maximaal 16 uur werkkracht en beschikt over step-charge-technologie.

Het magnesium chassis van de nieuwe Portégé X20W-D laptop van Toshiba is slechts 15,4 mm dik en weegt 1,1 kg. Dankzij 360-gradenscharnieren kan het 12,5 inch scherm (1920 x 1080 pixels) met Corning Gorilla Glass 4 worden omgedraaid om deze Portégé te gebruiken als laptop en als tablet.

De convertibele laptop wordt geleverd met 7e generatie Intel Core-processor (U-serie) en wordt gekoeld door Toshiba’s nieuwe Hybrid Air Cooling System. Besturingssysteem is Windows 10 Pro.

De Portégé X20W-D is uitgerust met een Intel 802.11ac Wi-Fi adapter, een USB-Type-C poort, een USB 3.0-aansluiting en een hoofdtelefoonjack. Voor meer aansluitmogelijkheden zijn een Thunderbolt 3 Dock en USB-C Travel Dock verkrijgbaar.

Naast een vingerafdruklezer heeft de laptop ook twee camera’s en microfoons die inloggen via Windows Hello ondersteunen.

De Portégé X20W-D wordt geleverd met een AES styluspen met Wacom-technologie. De laptop is uitgerust met stereospeakers van harman/kardon en DTS Sound-software.

De batterij van de Portégé X20W-D biedt een accuduur van maximaal 16 uur en beschikt over step-charge-technologie, waarmee een half uur opladen vier uur extra werktijd oplevert.

De Toshiba Portégé X20W-D 2-in-1 laptop is vanaf februari 2017 beschikbaar. Prijzen werden niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content