Extra stroom met handige opladers

Powertraveler lanceert twee slimme opladers voor onderweg: de minigorilla voor netbooks en de powergorilla voor laptops.

Powertraveler lanceert twee slimme opladers voor onderweg: de minigorilla voor netbooks en de powergorilla voor laptops.

De twee Powertraveller oplaadoplossingen kun je ook gebruiken voor het laden van bijna alle mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoons, e-readers, handycams, digitale camera’s, iPods en iPhones.De minigorilla biedt tot zes uur extra stroom voor netbooks. Hij kan netbooks en subnotebooks opladen aan 8,4V, 9,5V, 10,5V, 12V en 19V. Twintig verschillende aansluitingen voor alle populaire merken worden meegeleverd. Hij weegt 265 gram en meet 150 mm x 83 mm x 14 mm. Met een knop kunnen gebruikers eenvoudig het benodigde voltage van hun apparaat kiezen. Vervolgens wordt de minigorilla met behulp van een meegeleverde aansluiting verbonden met het op te laden apparaat. De compacte minigorilla kan bovendien zowel een netbook en een 5V apparaat (zoals een mp3-speler of gsm) tegelijkertijd opladen.De powergorilla verlengt de autonomie van een laptop met twee tot vijf uur. Andere mobiele apparaten blijven er tot 20 uur langer mee werken. De powergorilla is geschikt voor apparaten tot 24V, en laadt laptops, de meeste mobiele telefoons zoals Nokia, Motorola, Samsung, LG, Sony Ericsson, iPods, iPhones, pda’s, BlackBerry, navigatie-apparatuur, videocamera’s en game consoles op. Je selecteert eenvoudigweg het gewenste voltage, en het LCD-scherm geeft aan welke instelling is geselecteerd. Met de powergorilla kan een laptop geladen worden, terwijl deze gelijktijdig via het net wordt opgeladen. Ook is het mogelijk om een laptop en mobiele telefoon simultaan op te laden. De powergorilla weegt 631 gram en meet 220 mm x 130 mm x 15 mm.De minigorilla kost 119,99 euro en de powergorilla heeft een prijskaartje van 199,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content