Extrabrede gaming-monitor in gebogen vorm

AOC AGON AG352UCG © AOC

In de AGON-reeks gaming-monitoren introduceert monitorenfabrikant AOC de AGON AG352UCG UltraWide Curved monitor met NVIDIA G-SYNC voor een vloeiende gamebeleving.

De AOC AGON AG352UCG is een 35-inch (88,9 cm) gaming-monitor met een gebogen vorm van 2000 mm en een 21:9 beeldverhouding.

Het beeldscherm heeft een een UltraWide QHD-resolutie van 3440 x 1440 pixels, een beeldverversingsfrequentie van 100 Hz en een contrastratio van 2000:1.

De AG352UCG is uitgerust met NVIDIA G-Sync-technologie die zorgt voor een vloeiende game-ervaring met minimale responstijd van 4 ms.

De gebogen monitor biedt slimme scherminstellingen, zoals AOC Shadow Control, die te donkere delen van het beeld lichter en heldere delen donkerder maakt. AOC’s Flicker-Free-technologie vermindert flikkering en AOC Low Blue Light vermindert het potentieel schadelijke blauwe licht.

Het uiterlijk van de monitor is aanpasbaar dankzij de instelbare gekleurde LED-verlichting (rood, groen, blauw) op de achterzijde en onderrand van de AG352UCG. Ook is de monitor uitgerust met een headsethouder.

De AOC Ergo Base standaard is in de hoogte instelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie.

De AOC AGON AG352UCG UltraWide Curved monitor is verkrijgbaar vanaf maart 2017 voor een adviesprijs van 899 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content