Feestjes opluisteren met Sony speakers

Sony MHC-V50D © Sony

Sony brengt twee nieuwe draadloze luidsprekers uit waarmee je tijdens feestjes een echte partysfeer kunt creëren, want de MHC-V50D en SHAKE-X30D spelen niet alleen muziek, maar zijn ook uitgerust met ingebouwde feestverlichting, DJ-effecten en karaokefuncties.

De Sony MHC-V50D en SHAKE-X30D zijn krachtige luidsprekers waarmee je een draadloze verbinding maakt met Bluetooth-technologie en One-Touch met NFC.

De nieuwe High Power Audio-partyspeakers gebruiken Sony’s Smart High Power Technologie en een Mica Cone Speaker voor hoogwaardige audiokwaliteit ook bij hoog volume.

De V50D heeft een klankkast met een gevouwen hoorn en een grote uitgangspoort die zorgen voor extra geluidsdruk zodat er een diep basgeluid ontstaat. Met de ingebouwde handgrepen draag je de speaker gemakkelijk mee.

De kleuren van de verlichting op deze speaker kan je aanpassen met de Fiestable App. De feestverlichting kan zo meebewegen op het ritme van de muziek. Met Motion Control kan je functies zoals DJ, Sampler en de belichting aansturen.

De MHC-V50D heeft een dubbele microfoonaansluitingt voor karaokesessies. De speaker heeft ook echo- en fade-effecten. Via de ingebouwde dvd-speler kan je karaoke-dvd’s afspelen op de tv via de HDMI-aansluiting.

Alle specificaties van de MHC-V50D vind je op de website van Sony via deze link.

De SHAKE-X30D is een luidsprekersysteem met drie speakers. De speakers lichten op en reflecteren het licht op de maat van de muziek op de muur.

De X30D heeft eveneens een dubbele microfooningang voor karaokesessies en biedt DJ-functies en geluidseffecten, zoals echo en fade. De speaker is ook uitgerust met een dvd-speler.

Alle specificaties van de SHAKE-X30D vind je op de website van Sony via deze link.

De Sony MHC-V50D is vanaf april beschikbaar voor een adviesprijs van 500 euro. De SHAKE-X30D is vanaf mei beschikbaar voor een adviesprijs van 750 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content