Filmen in Full HD met nieuwe Camileo’s

Toshiba breidt het gamma Camileo camcorders uit met twee Full HD-modellen: de ergonomisch vormgegeven Camileo P100 en de speciaal voor sportievelingen ontworpen Camileo B10.

Toshiba breidt het gamma Camileo camcorders uit met twee Full HD-modellen: de ergonomisch vormgegeven Camileo P100 en de speciaal voor sportievelingen ontworpen Camileo B10.


De Camileo P100 is een Full HD camcorder die is uitgerust met een 8 megapixel CMOS sensor en een 8x optische zoom. In fotomodus biedt deze camcorder een 5x optische zoom bij een resolutie van 16 megapixel (met interpolatie). Hij is uitgerust met een 16:9 3-inch (7,6 cm) touchscherm.


De Camileo P100 voegt automatisch opnames samen als je de pauzeknop indrukt. Je hoeft de beelden daardoor niet meer aan elkaar te plakken. De camcorder ondersteunt SD/SDHC/SDXC geheugenkaartjes tot 64 GB. De P100 is uitgerust met een mini-hdmi- en mini-usb-aansluiting. Met één druk op de Camileo Upload toets kun je video’s direct delen met familie en vrienden. De Camileo P100 meet 68 (W) x 111 (H) x 32 (D) en weegt 155 gram.


De Camileo B10 is speciaal ontworpen voor sportieve en avontuurlijke gebruikers. Deze camcorder heeft een 5 megapixel CMOS sensor en een 16x digitale zoom. De combinatie van de ingebouwde videostabilisator en bewegingsdetector staat volgens Toshiba garant voor kristalheldere beelden, zelfs bij actiescènes. De camcorder is uitgerust met een 4:3 LCD-monitor van 2 inch (5,1 cm).


Ook de B10 kan video’s naar sociale websites uploaden dankzij de Camileo Upload Button. Je kan de camcorder ook als webcam gebruiken als je hem aansluit via usb. Naast een mini-usb-aansluiting heeft de B10 ook een mini-hdmi-aansluiting. De camcorder ondersteunt SD/SDHC/SDXC geheugenkaartjes tot 64 GB. De Camileo B10 meet 56 (W) x 108 (H) x 18 (D) mm en weegt 108 gram.


De Toshiba Camileo P100 is vanaf juni beschikbaar tegen een adviesprijs van 169 euro en de Camileo B10 is vanaf mei verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 119 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content