Films draadloos afspelen in HD kwaliteit

Sitecom inroduceert een mediaspeler waarme je draadloos digitale films, muziek en foto’s die op een netwerkschijf of usb-stick staan kan afspelen in HD kwaliteit.

Sitecom inroduceert een mediaspeler waarme je draadloos digitale films, muziek en foto’s die op een netwerkschijf of usb-stick staan kan afspelen in HD kwaliteit.

De Sitecom WL-355 Wireless Network TV Media Player is volgens de fabrikant erg gebruiksvriendelijk. Het intuïtieve menu maakt het zelfs voor de onervaren gebruiker mogelijk om eenvoudig digitale films, muziek en foto’s die in het netwerk of op een harde schijf zijn opgeslagen in een handomdraai te vinden, te selecteren en af te spelen. De WL-355 is trouwens DLNA (Digital Living Network Alliance) gecertifieerd en werkt dus ook naadloos samen met andere DLNA- en UPnP AV-apparatuur in het netwerk. De draadloze mediaspeler van Sitecom heeft een HDMI 1.3a aansluiting voor een flatscreen-tv. Er is ook een digitale geluidsuitgang. Verder heeft deze mediapseler twee USB 2.0-aansluitingen. Op een daarvan kun je rechtstreeks een externe harde schijf of een usb-stick aansluiten. In de andere kun je de meegeleverde Wireless Dual-band Media Adapter pluggen. Die werkt zowel in de gewone 2.4 GHz WiFi-band als in de minder drukke 5 GHz band. Je draadloze router moet natuurlijk ook van het dual-bandtype zijn indien je de beter presterende 5 GHz-band wil gebruiken. Via de draadloze verbinding kun je video, foto’s en muziek afspelen van netwerkschijven (NAS) of van de schijven van op het netwerk aangesloten computers. De WL-355 ondersteunt verschillende codecs en videoformaten en kan ook Full HD-video’s afspelen in 1080p resolutie. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kan de gebruiker eenvoudig zijn favoriete bestanden afspelen vanaf de bank. De Sitecom WL-355 Wireless Network TV Media Player heeft een adviesprijs van 155,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content