Fotoprinter die tegen je praat

De SELPHY ES40 is Canon’s eerste compacte fotoprinter die de gebruiker bij het printproces begeleidt met gesproken instructies.

De SELPHY ES40 is Canon’s eerste compacte fotoprinter die de gebruiker bij het printproces begeleidt met gesproken instructies.

De Canon SELPHY ES40 geeft instructies zoals “selecteer een kleur” of “selecteer het printvlak”. De spraakinstructies helpen ook bij het oplossen van bekende printproblemen. Zo meldt de fotoprinter dat de inkt of het papier op is.De DIGIC II-processor met Auto Image Optimize technologie detecteert en corrigeert onvolkomenheden automatisch. De helderheid van gezichten wordt aangepast, rode ogen verwijderd en ruis verminderd.De SELPHY ES40 heeft een 3,5-inch LCD-scherm (230.000 pixels), Easy Scroll Wheel en grote, goed voelbare toetsen om gemakkelijk door de foto’s te bladeren. De ES40 ondersteunt vijftien verschillende flashgeheugenkaarten en via de PictBridge aansluiting kun je een compatibele camera direct verbinden met de ES40. Een Bluetooth adapter om ook foto’s van een mobiele telefoon draadloos af te printen is een optie.Ongeveer acht seconden na het inschakelen kan je beginnen met printen. Dankzij de twee high-speed beeldprocessoren produceert de SELPHY ES40 P-formaat prints in 55 seconden en L-formaat prints in 47 seconden. De Creative Print mode biedt twaalf templates waarmee je creatief aan de slag kunt met je foto’s. Je kan foto’s ook combineren met zes verschillende lay-outs.De Canon SELPHY ES40 is beschikbaar vanaf oktober 2009 voor een adviesprijs van 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content