Frame maakt fotograferen flexibeler

Doordat de Casio Exilim EX-TR100 een frame heeft dat je kan openklappen, kan je met de compactcamera ook fotograferen vanuit lastige hoeken.

Doordat de Casio Exilim EX-TR100 een frame heeft dat je kan openklappen, kan je met de compactcamera ook fotograferen vanuit lastige hoeken.


De Exilim EX-TR100 is uitgerust met een 12,1 megapixel BSI CMOS-sensor en een 21 mm groothoeklens met single focus. De camera heeft niet alleen een openklapbaar frame, hij is ook uitgerust met een draaibaar 3-inch Super Clear lcd-scherm voor grotere flexibiliteit bij het maken van foto’s. Bovendien is het lcd-scherm aanraakgevoelig, zodat je de camera volledig met het scherm kan bedienen.


Casio heeft de EX-TR100 ook voorzien van haar eigen HDR-ART-functie waarmee je artistieke foto’s kan maken. Met deze functie worden drie opnamen met verschillende belichting gecombineerd om een High Dynamic Range (HDR) foto te maken. Je hebt de keuze uit drie bewerkingsniveaus: sterk, standaard en licht. Met de Premium Auto-functie bepaalt de camera automatisch de instellingen om een foto te maken. De EX-TR100 kan ook video opnemen in Full HD-formaat (H.264-videoformaat).


De Casio Exilim EX-TR100 is beschikbaar in de kleuren zwart en wit en heeft een adviesprijs van 269 euro. Wanneer de camera precies te koop zal zijn is nog niet bekend.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content