Fujitsu netwerkscanner verwerkt beelden extra snel

Fujitsu N7100 netwerkscanner © Fujitsu

De nieuwe N7100 netwerkscanner van PFU, de imaging-dochter van Fujitsu, verwerkt dankzij een verbeterde CPU- en GI-processor beelden tien keer sneller in vergelijking met zijn voorganger, de N1800. De scanner heeft ook een nieuw papierinvoermechanisme dat voorkomt dat papier vastloopt.

De Fujitsu N7100 netwerkscanner is uitgerust met een verbeterde CPU- en GI-processor, waardoor beelden van gescande documenten bijna onmiddellijk te zien zijn. De nieuwe scanner scant papieren vanuit zijn invoerlade met een snelheid van 25 pagina’s per minuut. Ruwe beelden worden bijna onmiddellijk verwerkt door de scanner.

De N7100 is ook uitgerust met een nieuw papierinvoermechanisme gebaseerd op Fujitsu’s “Brake Roller”-technologie. Het voorkomt dat papier vastloopt of dat meerdere pagina’s tegelijk in de scanner komen, ook bij invoer van verschillende, gemengde stapels papier, variërend van 40 tot 209 g/m2, en zelfs plastic kaarten. Verder biedt het toestel automatische PaperStream-beeldverbetering.

De Fujitsu N7100 is ook voorzien van twee usb-poorten voor het aansluiten van randapparatuur, zoals een toetsenbord. Via het aanraakscherm heb je toegang tot functiespecifieke taken.

De netwerkscanner is te bedienen zonder een pc en alle N7100-scanners binnen een bedrijf zijn te beheren met een centrale beheertool. Fujitsu levert het toestel met Network Scanner Admin-software en Scanner Central Admin Console voor centraal beheer.

Fujitsu voorzag de N7100 ook van beveiligingsopties als login-authenticatie, versleuteling, automatisch verwijderen van tijdelijke documentgegevens en veilige initialisatie die geen spoor van oude gebruikersdata achterlaat.

De Fujitsu N7100 netwerkscanner is vanaf april 2015 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.650 euro exclusief btw.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content