Full HD actiecam met WiFi van JVC

De Adixxion GC-XA2 is een nieuw model in JVC’s reeks compacte en lichtgewicht actiecamera’s.

De nieuwe compacte sportcamera van JVC heeft een behuizing die waterdicht is tot 5 meter diepte en schokbestendig is bij een val van 2 meter hoogte. Ook is de behuizing bestand tegen stof en kan je hem gebruiken in de sneeuw bij vriestemperaturen tot -10°.


De Adixxion GC-XA2 camera heeft een 8 megapixel back-illuminated CMOS en neemt video op in Full HD 1920 x 1080 pixels bij 60p/50p. In de Ultra Resolution opnamestand kan je foto’s maken tot 16 megapixel. De camera biedt ook 5x digitaal zoomen. Met de verschillende burst instellingen kan je tot 15 foto’s per seconde nemen.


De nieuwe JVC actiecamera heeft een 1,5-inch (3,81 cm) LCD-scherm. Dankzij de ingebouwde Wifi kan je de sportcamera verbinden met je smartphone. Je kan zo niet alleen de beelden in real-time bekijken en opnemen, maar de camera ook bedienen als hij bijvoorbeeld bevestigd is op je helm. Apps voor Android en IOS zijn gratis te downloaden. De beelden kan je op die manier ook delen met familie en vrienden.


JVC levert een flexibele mount mee waarmee je de Adixxion GC-XA2 gemakkelijk kan bevestigen op een snowboard of helm. De fabrikant biedt ook talrijke optionele accessoires voor gebruik in andere sporten, zoals fietsen, skateboarden en surfen. De GC-AX2 meet 74 mm x 53 mm x 35 mm en weegt 135 gram.


De JVC GC-XA2 Adixxion actiecamera is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content