Full HD Pocketcamcorder van Panasonic

De Panasonic HD-TA1 is een Full HD camcorder die niet groter is dan een handpalm zodat je hem gemakkelijk in een broekzak of een tasje kan meenemen.

De Panasonic HD-TA1 is een Full HD camcorder die niet groter is dan een handpalm zodat je hem gemakkelijk in een broekzak of een tasje kan meenemen.

De afmetingen van Panasonic’s pocketcamera bedragen 53,0 (B) x 17,8 (D) x 104,0 mm (H). De HD-TA1 kan Full HD video’s (1.920 x 1.080 pixels / 30bps) opnemen. Ook is hij inzetbaar als 8 megapixel fotocamera. De HD-TA1 is uitgerust met een 2-inch (5,08 cm) lcd-scherm .

Panasonic had bij de ontwikkeling van de TA1 veel aandacht voor gebruiksgemak. Bijna elke knop heeft één enkele functie. De bediening van de camcorder is volgens de fabrikant zo intuïtief dat ook gebruikers die geen enkele ervaring hebben met foto- of videocamera’s vrijwel meteen aan de slag kunnen met de TA1.

Door middel van de geïntegreerde USB-ingang kan je video-opnames en foto’s eenvoudig naar een pc overzetten en eventueel uploaden naar bijvoorbeeld YouTube of Facebook. De geïntegreerde software, HD Writer PE 1.0, start automatisch op als je de TA1 via usb verbindt. De camcorder gebruikt het MPEG-4 AVC/H.264-formaat voor video en ondersteunt ook Apple’s iFrame videoformaat. De usb-verbinding zorgt er ook voor dat de camcorder wordt opgeladen. De TA1 kun je ook inzetten als webcamera. Videochatten via Skype is onder meer mogelijk.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content