Gamen op een laptop, ook in 3D

De Toshiba Qosmio X770 is een gaming laptop en is ook leverbaar in een 3D-variant met een Full HD 3D-beeldscherm.

De Toshiba Qosmio X770 is een gaming laptop en is ook leverbaar in een 3D-variant met een Full HD 3D-beeldscherm.


De zwarte behuizing van de Toshiba Qosmio X770 is voorzien van een reliëf, een metallic imprint en rode accenten in combinatie met een rood verlicht toetsenbord met een numeriek gedeelte. Zeven verlichte feather-touch Control Buttons geven direct toegang tot vaak gebruikte applicaties en bedieningsfuncties.


Toshiba’s nieuwe gaming laptop is uitgerust met een krachtige quad-core processor en NVIDIA’s nieuwste krachtige graphics. Daarnaast biedt de Qosmio X770 naar keuze 4, 6 of 8 GB RAM-geheugen en een 43,9 cm (17,3-inch) TruBrite HD+-beeldscherm met een resolutie van 1.600 x 900 pixels en een responstijd van 8 ms. Verder is de gaming laptop uitgerust met een Solid State Hybrid 4G Drive met Adaptive Memory-technologie die supersnelle booting mogelijk maakt. De laptop heeft ook een HDMI-interface om hem te koppelen aan een extern beeldscherm.


Toshiba biedt ook een 3D-versie: de Qosmio X770 3D heeft bovenop dit alles een 43,9 cm (17,3-inch) TruBrite Full HD 3D-beeldscherm dat gebruikmaakt van de NVIDIA 3D Vision-technologie. Met een active shutter-bril op je neus kan je zo driedimensionale games spelen. De responstijd van het scherm bedraagt 5 ms. Een geïntegreerde 3D-webcam met twee lenzen maakt het mogelijk om 3D-videoconferenties te houden en 3D-foto’s te nemen.


Beide laptops zijn uitgerust met Harman Kardon stereoluidsprekers en subwoofer. De Toshiba Qosmio X770 3D is al in juni 2011 te koop voor een adviesprijs van 1.999 euro, terwijl de Qosmio X770 naar verwachting in juli 2011 beschikbaar zal zijn voor een adviesprijs vanaf 1.299 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content