Gaming headset met afneembare microfoon

HyperX lanceert de HyperX Cloud gaming-koptelefoon, die ontwikkeld werd in samenwerking met de Zweedse fabrikant Qpad. Deze gaming headset kun je lange tijd na elkaar comfortabel dragen.

HyperX,een divisie van geheugenspecialist Kingston Technology, ging bij het Zweedse bedrijf Qpad, dat gespecialiseerd is in randapparatuur van hoge kwaliteit, te rade voor de ontwikkeling van de HyperX Cloud gaming hoofdtelefoon. Bedoeling was om een headset te ontwikkelen waarmee je “zonder pijn kunt gamen” (in het Engels klinkt het beter: “Game without pain”).


Dankzij schuim tussen de verwisselbare velours oorkussens, het lichte aluminium design en de met leer beklede hoofdband met aangepaste naden kun je de HyperX koptelefoon lange tijd comfortabel dragen. Hoewel deze hoofdtelefoon volledig over het oor wordt gedragen, kun je toch nog contact houden met je omgeving.


De grote 53mm drivers zorgen voor helder en betrouwbaar geluid met een frequentiebereik van 15 Hz tot 25 kHz. De microfoon met een frequentiebereik van 100 tot 12.000 Hz kun je verwijderen als je die niet nodig hebt.


De HyperX Cloud gaming headset is compatibel met pc, ps4, smartphones en tablets. De Europese prijs voor deze headset is nog niet bekend, maar zal wellicht rond de 100 euro schommelen, aangezien hij in de VS 100 dollar kost.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content