Gaming-muis heeft nieuwe sensor voor maximale nauwkeurigheid

Logitech G303 Gaming Mouse © Logitech

Logitech breidt zijn gamma gaming-muizen uit met de G303 die is uitgerust met een nieuw soort optische sensor voor nauwkeurige tracking en een metalen springveersysteem voor betere reacties.

De nieuwe G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse van Logitech is ontwikkeld op basis van feedback van gamers. De G303 gaming-muis heeft een nieuwe optische sensor voor maximale tracking-nauwkeurigheid. Logitech noemt dit zelf zijn beste optische tracker ooit.

Het dpi-bereik van deze muis gaat van 200 tot 1.200 dpi. De G303 volgt bewegingen tot 300 inches per seconde. De optische sensor kan daarnaast worden ingesteld voor optimale lift-off afstand en maximale tracking-snelheid op elke ondergrond.

De lichtgewicht muis bevat ook een metalen springveersysteem dat zorgt voor een verbeterd reactievermogen en gevoel van de knoppen. De linker- en rechterknoppen zijn getest op 20 miljoen kliks, wat overeenkomt met twee jaar lang tien uur per dag gamen door een professionele gamer.

Het oog wil ook wat en daarom projecteert de full-color RGB-verlichting in de Logitech G303 licht op de muismat. Dat kan naar wens aangepast worden op basis van de 16,8 miljoen beschikbare kleuren. Gamers kunnen de verlichting van de muis hierdoor afstemmen op hun eigen smaak, het systeem of de omgeving.

De Logitech G303 gaming-muis kost 69,99 euro.

Eerder testten we de Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. In dat artikel vind je meer informatie over het gamma spelletjes-muizen van Logitech.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content