Gaming-muis met aanpasbare rgb-verlichting

Logitech G502 Proteus Spectrum © Logitech

De Logitech G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse is een een verbeterde versie van de eerder door ons geteste G502 Proteus Core Tunable gaming-muis en heeft onder andere aanpasbare rgb-verlichting.

De nieuwe G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse van Logitech is de opvolger van de in 2014 geteste Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse, die toen vier sterren van ons kreeg.

Volgens het persbericht raakte Logitech niet aan de goede eigenschappen van de G502, zoals een erg precieze en responsieve optische sensor en vijf aanpasbare gewichtjes van in totaal 3,6 gram om de balans precies te regelen.

De vernieuwingen lijken eerder esthetisch en softwarematig. Zo heeft de de nieuwe G502 aanpasbare rgb led-verlichting. De verlichting kun je bovendien synchroniseren met andere Logitech G gaming-producten met rgb. Via de Logitech Gaming Software (LGS) kun je kiezen tussen 16,8 miljoen verschillende kleuren en helderheidsniveaus.

Je kunt LGS ook gebruiken om een functie of macro toe te wijzen aan één van de elf programmeerbare knoppen. Het dpi-bereik van de optische PMW3366 sensor heeft een via LGS (of een knop) regelbaar bereik van 200 tot 12.000 pixels met snufjes zoals zero sensor acceleration, zero smoothing of filtering en zero pixel rounding.

Met behulp van surface tuning optimaliseer je het optisch bereik van de sensor automatisch voor de eigenschappen van het oppervlak waarop je de muis gebruikt. Dat resulteert in betere prestaties en een lagere “lift-off”-afstand.

De Logitech G502 Proteus Spectrum gaming-muis ligt in februari in de winkels voor een adviesprijs van 89,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content