Gaming muis met aanpasbare sensor

Logitech introduceert een gaming muis met precisiesensor die je volledig naar wens kunt instellen. De G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse kan erg snelle muisbewegingen perfect volgen.

Het gaat er in sommige games vaak zo heftig aan toe dat een gewone computermuis de actie niet kan volgen. De G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse van interfacespecialist Logitech lost dat probleem op dankzij een precisiesensor met een resolutie van 200 tot 12.000 dpi.


De nieuwe spelletjes-muis van Logitech is snel geneog om bewegingen tot 7,62 meter (300 inches) per seconden te kunnen volgen. De gebruiker kan de sensor bovendien aanpassen an de fysieke en reflecterende eigenschappen van het gaming-oppervlak. Dat verbetert de muisprestaties nog verder.


De G502 biedt ook plaats aan maximaal vijf gewichten van 3,6 gram. De gamer kan op die manier het gewicht en het centrum van balans van de muis perfect instellen.


De muis heeft een ingebouwde 32-bit ARM-processor die krachtig genoeg is om opdrachten en macro’s die de gebruiker in één van de elf programmeerbare knoppen plaatste, perfect en snel uit te voeren.


Voor een verbeterde grip, snelheid en nauwkeurigheid is gebruik gemaakt van mechanische micro-switches onder elke knop. Het verbeterde dual-mode en supersnelle scroll-wiel zorgen voor meer ‘click-to-click’-precisie en snel scrollen voor op het web.


De Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse kost 79,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content