Gaming speakers synchroniseren licht en geluid

Logitech G560 PC gaming speaker © Logitech

De Logitech G560 PC gaming speaker is uitgerust met Lightsync-technologie waardoor audio en RGB-verlichting synchroon lopen met games op het scherm. Het nieuwe 2.1 geluidssysteem wordt vergezeld door een mechanisch gaming keyboard.

Logitech voegt twee gaming producten toe aan de Logitech G-serie. De Logitech G560 PC gaming speakersysteem heeft als eerste gaming product Logitechs Ligthsync-technologie die licht- en geluidseffecten synchroniseert met de gameplay.

De Logitech G560 bestaat uit twee sattelietluidsprekers en een subwoofer en biedt 240 watt piekvemogen en 120 watt RMS-vermogen. Daarnaast is de G560 voorzien van 3D-audio met DTS:X Ultra 1.0 voor in-game positionele audio.

De Lightsync-technologie werkt ook met video en muziek zodat je ook bij andere toepassingen kunt genieten van een licht- en geluidshow.

Je kan de verlichting en animatie-effecten met 16,8 miljoen kleuren en vier verlichtingszones naar eigen smaak vormgeven. De Logitech G560 is uitgerust met een usb- en 3,5mm-aansluiting en ondersteunt Bluetooth.

Met Logitechs Easy-Switch-technologie kun je schakelen tussen vier aangesloten apparaten, zoals een pc, smartphone of tablet. Zo kun je bijvoorbeeld naar je favoriete playlist luisteren vanaf je telefoon, terwijl je een game speelt op je pc.

Naast de speaker introduceert Logitech het G513 mechanische gaming keyboard dat ook Linghtsync ondersteunt. Je hebt de keuze tussen twee verschillende varianten met Romer-G mechanische toetsen: Romer-G Tactile en Romer-G Linear. De Tactile-versie biedt voelbare feedback tijdens het spelen voor gamers die houden van directe feedback, terwijl de Linear-versie een vloeiende toetsaanslag heeft.

Alle specificaties van de Logitech G560 PC gaming speaker vind je op de website van Logitech. De technische specificaties van het G513 toetsenbord vind je op deze pagina.

De Logitech G560 PC gaming speaker en het G513 mechanische gaming keyboard zijn vanaf april 2018 verkrijbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 249 euro en 179 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content