Gamma betaalbare zwart-wit laserprinters van Brother

De nieuwe monochrome laserprinters van Brother zijn uitgerust met verbeterde anti-jamtechnologie om papierstoringen te voorkomen.

Brother introduceert drie zwart-wit lasermodellen. De Brother HL-1110 is een laserprinter, terwijl de DCP-1510 een 3-in-1 (printer, copier en kleurenscanner) multifunctional is en de MFC-1810 een 4-in-1 (printer, copier, kleurenscanner en fax) multifunctional is.


Brother voorzag het nieuwe lasergamma van een reeks anti-jamfuncties om papierstoringen tot een minimum te beperken en zo verspilling van toner en papier te voorkomen. De lasertoestellen hebben een langere zijgeleider om het scheeftrekken van papier te verminderen, een dubbele papieropnamerol met verbeterde rubberkwaliteit, een kortere papierbaan en een anti-krulrol om het omkrullen van prints te verminderen.


De nieuwe monochrome lasertoestellen sluit je aan via een USB 2.0-poort. Ze bieden een afdruksnelheid van 20 pagina’s per minuut en hebben een afsluitbare papierlade voor 150 bladen. Ze kunnen meerdere pagina’s op een blad afdrukken. De MFC-1810 multifunctional heeft ook een ADF voor 10 bladen.


De Brother HL-1110 laserprinter heeft een adviesprijs van 79 euro. De DCP-1510 multifunctional heeft een adviesprijs van 149 euro, terwijl die van de MFC-1810 multifunctional 199 euro bedraagt.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content