Gebruiksvriendelijke consumentcamera

De PowerShot A480 is Canon’s nieuwste compacte en betaalbare consumentcamera. Hij is uitgerust met een beeldsensor van 10 megapixel en een vernieuwde gebruikersinterface.

De PowerShot A480 is Canon’s nieuwste compacte en betaalbare consumentencamera. Hij is uitgerust met een beeldsensor van 10 megapixel en een vernieuwde gebruikersinterface.

Canon heeft bij het ontwikkelen van de PowerShot A480 veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak. De toetsen kregen een nieuwe plaatsing met speciale toetsen voor zoom, programma en weergave. Ook de gebruikersinterface werd verbeterd om de bediening zo eenvoudig mogelijk te maken. Het lcd-scherm is 2,5-inch groot. De 10 megapixel PowerShot A480 heeft een 3,3x optische zoom en is uitgerust met Canon’s DIGIC III-processor. De beeldprocessor stuurt Canon’s eigen gezichtsdetectietechnologie aan. De technologie herkent automatisch tot negen gezichten in beeld. Scherpstelling, belichting, flitser en witbalans worden vervolgens automatisch ingesteld voor een optimaal resultaat met natuurlijke huidtinten. De nieuwe PowerShot camera heeft 15 voorgeprogrammeerde opnameprogramma’s. De Canon PowerShot A480 heeft een adviesprijs van 130 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content