Geheugenkaartje met draadloze technologie

Met het Eye-Fi Mobi SD-geheugenkaartje kan je foto’s en video’s draadloos versturen van een camera naar smartphone of tablet om ze te delen via sociale media.

De Eye-Fi Mobi is een SD-geheugenkaartje met ingebouwde WiFi-technologie waarmee je foto’s en video’s automatisch van de camera naar een mobiel apparaat kan kopiëren. Er is geen netwerk, hotspot of internetverbinding voor de overdracht nodig.


Om je smartphone of tablet te verbinden met je camera dien je de gratis app voor iOS of Android te downloaden en een 10-cijferige kaartcode in te geven. Daarna kan je hoge-resolutiefoto’s en video’s direct overzetten van de camera naar smartphone of tablet om de beelden te bewerken en te delen.


De Eye-Fi Mobi SD-kaart werkt met bijna alle populaire cameramodellen. Veel fabrikanten hebben de software-ondersteuning voor de Eye-Fi draadloze technologie reeds in hun camera geïntegreerd. De Eye-Fi Mobi SD-kaart is beschikbaar in capaciteiten van 8, 16 en 32 GB.


De 8 GB kaart van Eye-Fi Mobi heeft een adviesprijs van 41,99 euro. De 16 GB-versie is verkrijgbaar voor 61,99 euro en de 32 GB versie voor 81,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content