GoPro actiecamera met verbeterde beeldstabilisatie

GoPro Hero8 Black © GoPro

GoPro brengt een nieuwe versie uit van zijn actiecamera. De Hero8 Black biedt verbeterde beeldstabilisatie, nieuwe LiveBurst-modus en een nieuwe montagebevestiging.

De nieuwe GoPro Hero8 Black actiecamera met 12MP-sensor is uitgerust met twee inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant waardoor je geen bevestigingsframe nodigt hebt om de camera op een mount te plaatsen.

De Hero 8 ondersteunt resoluties van 1080p bij 240 frames per seconde (fps) en 4K bij 60 fps. De camera kan ook live streamen in 1080p.

De actiecamera biedt vier digitale lenzen: Narrow (27mm), Linear (19-39mm), Wide (16-34mm) en SuperView (16mm).

De HyperSmooth 2.0-beeldstabilisaties werkt in alle resoluties tot en met 4K en heeft een Boost-modus voor gebruik in extreme omstandigheden.

TimeWarp 2.0 biedt nu automatische snelheidsselectie en met een tik op het scherm kan je het beeld versnellen of vertragen.

De nieuwe LiveBurst-modus maakt opnames anderhalve seconde voor en nadat je op de ontspanknop drukt, zodat je een keuze kan maken uit 90 foto’s.

GoPro biedt ook accessoires om de Hero8 Black te gebruiken als compacte vlogcamera. Het Display Mod is een opklapbaar scherm voor het kadreren van je opname.

De Media Mod heeft een ingebouwde shotgunmicrofoon, twee schoenen voor extra accessoires, een usb-c-, hdmi- en een 3,5 mm mini-jack-microfoonpoort voor een externe microfoon.

Met de de Light Mod, een oplaadbaar ledlampje, kan je video-opnames bijlichten. Het accessoire is waterdicht tot 10 meter.

De GoPro Hero 8 Black actiecamera heeft een adviesprijs van 429,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content