HD mediaspeler met interne harde schijf

Packard Bell kondigt de Studio HD Edition aan, een high definition-mediaplayer met interne harde schijf van 500 GB tot 2 TB en DLNA-connectiviteit.

Packard Bell kondigt de Studio HD Edition aan, een high definition-mediaplayer met interne harde schijf van 500 GB tot 2 TB en DLNA-connectiviteit.

De Packard Bell Studio HD Edition mediaspeler heeft een behuizing in zwart glanzende pianolak. Je sluit deze high-definitionspeler via HDMI aan op je flatscreen-tv. De maximale resolutie bedraagt 1080i (dus niet het nog scherpere 1080p). Hij heeft ook digitale optische en analoge geluidsuitgangen. Packard Bell levert de mediaspeler met een afstandsbediening en met composite A/V-, YPbPr-, HDMI- en USB 2.0-kabels. Ook wordt een WiFi dongle 802.11b/g/n meegeleverd, zodat je deze mediaspeler kunt aansluiten op je draadloze netwerk.

Dankzij de ondersteuning voor DLNA (Digital Living Network Alliance) kan het apparaat media spelen van elke DLNA-compatibele computer of centrale netwerkschijf. Maar hij heeft ook zelf een interne 3,5-inch harde schijf met capaciteiten die variëren van 500 GB tot 2 TB.

Bovendien kun je met de Packard Bell Studio HD Edition updates ontvangen van Yahoo! Weather en Yahoo! Finance (in het Engels), diapresentaties met Flickr-foto’s afspelen en door Picasa-webalbums bladeren.

Dankzij de PowerSave-technologie vermindert het energieverbruik tot 60 procent in ruststand. De Studio HD Edition schakelt zich ook automatisch in en uit op het moment dat een aangesloten pc wordt in- en uitgeschakeld. De speler heeft geen ventilator en werkt dus fluisterstil.

De Packard Bell Studio HD Edition mediaspeler is verkrijgbaar vanaf september. De prijs is nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content