Headset om gesprek automatisch te beantwoorden

Plantronics introduceert met de Voyager Edge een Bluetooth headset met slimme sensoren die een aantal handelingen automatiseren. Zo kun je een gesprek beantwoorden door de headset op je oor te plaatsen. De headset spreekt ook de naam van de beller uit, zodat je niet op je telefoon hoeft te kijken.

De Plantronics Voyager Edge Bluetooth headset heeft de gebruikelijke eigenschappen, zoals een slank design, onderdrukking van omgevings- en windgeluiden, ruisonderdrukking en een via micro-usb oplaadbare batterij die het tot zes uur uithoudt.


Maar de Voyager Edge heeft ook enkele vrij unieke mogelijkheden, zoals Smart Sensor-technologie, een oplaadetui, een app om de headset gemakkelijk terug te vinden en audio waarschuwingen.


Slimme sensoren pauzeren muziek bij inkomende gesprekken, leiden gesprekken naar telefoon of headset en beantwoorden automatisch een gesprek door de headset op het oor te plaatsen. De gebruiker hoeft daarbij geen knoppen meer aan te raken.


Het meegeleverde draagbaar oplaadetui verlengt de autonomie met tien uur voor een totale gesprekstijd van zestien uur en toont de oplaadstatus van zowel de headset als het etui.


De gratis FindMyHeadset app van Plantronics voor Android-telefoons traceert de headset op een kaart met de BackTrack-functie of geeft een geluid op de headset weer zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden. In de lente komt deze app ook beschikbaar voor Apple iOS-apparaten.


Gesprekken kun je beantwoorden of weigeren via een spraakopdracht. Die kun je eveneens gebruiken om de batterijduur of de verbinding te controleren. Deze headset spreekt ook de naam van de beller uit zodat je niet op je telefoon hoeft te kijken van wie de oproep afkomstig is. Spraakopdrachten kun je in verschillende talen uitspreken, die je selecteert tijdens de installatie van de headset.


De Voyager Edge headset heeft verschillende microfoons en gebruikt allerlei softwaretrucjes om storende bijgeluiden zoals windgeluiden, achtergrondgeluiden of ruis te onderdrukken. Op die manier hoort de beller de spreker en niet de omgeving. Deze Bluetooth headset is vanaf april verkrijgbaar in zwart of wit voor een adviesprijs van 129 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content