Het snellere brandwerk

Volgens LaCie biedt de d2 dvd±rw 22x de hoogste dvd-opnamesnelheid van alle branders die op dit moment op de markt zijn.

Volgens LaCie biedt de d2 dvd±rw 22x de hoogste dvd-opnamesnelheid van alle branders die op dit moment op de markt zijn.

De nieuwe LaCie d2 dvd±rw 22x heeft zowel een Hi-Speed USB 2.0 als een FireWire interface. Ook is de dvd-brander uitgerust met LightScribe technologie. Met de LightScribe technologie is het mogelijk om gegevens op cd’s en dvd’s af te drukken. Hiervoor heb je wel speciaal gecoate dvd’s of cd’s nodig in combinatie met een LightScribe-brander, zoals de LaCie d2 dvd±rw 22x, en de juiste software. De brander van LaCie kan maximaal 8,5 GB aan presentaties, bestanden, muziek, foto’s en films opslaan op aparte schijfjes. Je kunt op één dvd tot twee uur video van bioscoopkwaliteit opslaan. LaCie levert bij de nieuwe brander een versie van Toast 9 Basic (Mac OS X 10.4 of nieuwere versie) en Easy Media Creator Suite 10 met LightScribe Labeler voor Windows. Mac-gebruikers krijgen een LaCie LightScribe Labeler voor Mac OS X 3.9 of nieuwere versie mee. Voor een Linux-besturingssysteem kun je kosteloos de LaCie LightScribe Labeler downloaden voor de vier populaire Linux-varianten (Ubuntu, fedora, SuSE en Mandriva) op www.lacie.com. De LaCie d2 dvd±rw 22x met LightScribe heeft een adviesprijs van 109 euro voor de USB/FireWire-versie. Er is ook een USB-versie die 89 euro kost.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content