Hiermee sluit je een audio-installatie draadloos aan op een tv

Marmitek Audio Anywhere 685 © Marmitek

Met de Marmitek Audio Anywhere 685 draadloze audiozender is het mogelijk om een audio-installatie draadloos aan te sluiten op een tv-toestel.

De Audio Anywhere 685 van Marmitkek is een een 5.1 digitale draadloze audio-zender. De zender sluit je aan op de digitale audio-uitgang op je tv en de ontvanger sluit je aan op je audio-installatie. Daarna kan je het geluid van je tv draadloos afspelen via je stereo- of home cinema-installatie.

De draadloze verbinding wordt vanzelf tot stand gebracht zodra de tv aan gaat en wordt verbroken zodra de tv uit gaat. De Audio Anywhere 685 maakt gebruik van de “Digital Audio Out” (coax/toslink) aansluiting op je tv. Je hoeft op de zender en de ontvanger niet dezelfde kabel te gebruiken: de coax- en toslink-aansluitingen kunnen door elkaar gebruikt worden.

De audiozender ondersteunt de meest voorkomende 2- tot 5.1-kanaals digitale audio-signalen, van stereo-audio tot DTS en Dolby Digital surround audio.

De Marmitek Audio Anywhere 685 kost 99,95 euro. Heeft je tv-toestel geen digitale audio-uitgang, dan is de Audio Anywhere 625, die je kunt aansluiten op de analoge audio-uitgang van je tv, een alternatief. Dit product kost 61,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content