Hiermee verhelp je dode wifi-zones

Netgear AC750 WiFi Range Extender EX3800 © Netgear

Netgear lanceert met de AC750 WiFi Range Extender EX3800 een draadloze uitbreiding van je bestaande wifi-netwerk waarmee je zogenaamde ‘dead spots’ kunt verhelpen. De range extender is voorzien van een extra stopcontact.

De Nieuwe AC750 WiFi Range Extender van Netgear vergroot de dekking van je bestaande draadloze netwerk en is compatibel met alle actuele wifi-standaarden, waaronder ook het snellere Wireless-AC. Deze dual-band wifi-extender ondersteunt snelheden tot 750 Mbit/s (300 Mbit/s+450 Mbit/s) in de 2,4- en 5GHz frequentiebanden.

De AC750 WiFi Range Extender is voorzien van FastLane technologie en kan twee wifi-frequenties tegelijkertijd gebruiken om een supersnelle draadloze verbinding te creëren die ideaal is voor HD video streaming en gamen.

De extender heeft een doorgeefstopcontact, twee draaibare externe antennes en een Ethernet-poort met auto-sensing technologie. Daar kun je gameconsoles, smart-tv’s of streaming-apparatuur op aansluiten om ze op die manier draadloos met je thuisnetwerk te verbinden.

De AC750 WiFi Range Extender kan ook ingesteld worden als wifi-toegangspunt, waarbij je hem via een Ethernet-kabel aansluit op een internetmodem.

De Netgear AC750 WiFi Range Extender EX3800 kost 64,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content