High-end koptelefoon voor audiofielen

Sennheiser HD 660 S © Sennheiser

Sennheiser introduceert met de HD 660 S een nieuwe hoofdtelefoon die ontworpen is voor audiofielen en ook gebruikt kan worden met draagbare high-end audiospelers.

De nieuwe Sennheiser HD 660 S is een open, dynamische koptelefoon die je over de oren draagt. Hij is ontworpen voor muziekliefhebbers die de beste kwaliteit willen van heel uiteenlopende geluidsbronnen.

Sennheiser gebruikt een nieuw transducerdesign voor een betere controle op diafragma-bewegingen, waardoor de vervorming tot een minimum wordt beperkt volgens de fabrikant.

De HD 660 S biedt een frequentiebereik van 10 Hz tot 41 KHz. Dankzij een lage impedantie van 150 ohm kan de HD 660 S ook gebruikt worden met mobiele audiospelers en smartphones.

Volgens Sennheiser ontwikkelt de koptelefoon zijn volle potentieel evenwel wanneer hij aangesloten wordt op de gebalanceerde uitgangen van een specifieke koptelefoonversterker, zoals de eigen HDV 820.

De HD 660 S heeft elliptische oorkappen die de anatomie van het oor volgen. De oorkussens zijn vervangbaar. De dikke polstering van de hoofdband draagt bij tot het draagcomfort.

Sennheiser levert verschillende kabels met de HD 660 S die geschikt zijn voor ongeveer elke gelegenheid. De koptelefoon weegt 260 gram zonder kabel.

De Sennheiser HD 660 S hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van 499 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content