High-end oortelefoon van Denon

In de Music Maniac-serie introduceert Denon een in-ear hoofdtelefoon die is ontwikkeld om krachtige prestaties te leveren in een compact formaat.

In de Music Maniac-serie introduceert Denon een in-ear hoofdtelefoon die is ontwikkeld om krachtige prestaties te leveren in een compact formaat.


De Music Maniac AH-C250 in-ear hoofdtelefoon van Denon heeft een duurzame zink-gegoten behuizing en bevat Single Balanced Armature full-range drivers die moeten zorgen voor een kristalhelder geluid, zowel voor zang- als basweergave. Het frequentiebereik loopt van 4 tot 19.000 Hz.


Denons in-ear hoofdtelefoon is voorzien van een kabel met een dubbele laag om te voorkomen dat hij in de war raakt. In de kabel is een in-line afstandsbediening en microfoon verwerkt waarmee je een Apple iPod, iPhone, iPad of Android toestel kan bedienen. Om telefoongesprekken beter verstaanbaar te maken is de microfoon iets hoger op de kabel geplaatst dan op conventionele modellen.


De Music Maniac in-ear hoofdtelefoon wordt geleverd met diverse aangepaste oordopjes. Je hebt de keuze uit siliconen oordopjes (XS, S, M, L) en Double Solid Silicon-oordopjes (S, M, L). Denon levert ook een lederen reisetui mee met deze oortjes.


Denon ontwikkelde ook de Denon Audio-app voor iOS en Android smartphones. Met deze app beschik je over een hoogwaardige audiospeler waarmee je kan genieten van de best mogelijke geluidskwaliteit voor je digitale muziekbibliotheek en je favoriete internetradiozenders. Je krijgt ook toegang tot de songtekst van het nummer waarnaar je luistert, aangepaste EQ-curves en audio-effecten en je kan er afspeellijsten mee maken en opslaan.


De prijs van de Denon Music Maniac AH-C250 in-ear hoofdtelefoon werd niet meegedeeld. Bij Amazon.com staat een adviesprijs vermeld van 249,99 dollar.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content