Home cinemaprojector voor 3D-beleving

Sony brengt een nieuwe 3D-home cinemaprojector op de markt met nieuwe, dynamische lamptechnologie van Sony die moet zorgen voor een betere cinematische 3D-ervaring.

Sony brengt een nieuwe 3D-home cinemaprojector op de markt met nieuwe, dynamische lamptechnologie van Sony die moet zorgen voor een betere cinematische 3D-ervaring.


De Sony VPL-HW30ES 3D-projector is uitgerust met Sony’s High Frame Rate SXRD-paneel (1920 x 1080 pixels) met ondersteuning voor Motionflow zodat de projectie gebeurt met scherpe en vloeiende overgangen, zonder vlekkerige bewegingen. Motionflow voegt automatisch extra frames tussen de afbeeldingen om de film te verbeteren. De nieuwe 3D-home cinemaprojector biedt een hoge dynamische contrastverhouding van 70.000:1 en een helderheid van 1300 lumen.


Door 240Hz beeldtechnologie wordt zogenaamde ‘crosstalk’ geminimaliseerd, een storing die bij 3D kan optreden en die leidt tot vage beelden met na-ijleffect. De VPL-HW30ES kan ook 3D-beelden simuleren aan de hand van 2D-video. De projector beschikt over een onafhankelijke 2D/3D-beeldmodus voor het overschakelen van 2D naar 3D. De beeldmodus zorgt er automatisch voor dat de kwaliteitsinstellingen van het beeld optimaal zijn voor het betreffende materiaal. De VPL-HW30ES is ook stil (22dB) dankzij een geavanceerd luchtuitlaatsysteem.


Sony ontwikkelde ook een nieuwe actieve shutterbril die je kan gebruiken met de VPL-HW30ES. De TDG-PJ1, die net geen 60 gram weegt, kan in 30 minuten worden opgeladen en biedt daarna 30 uur aan kijkplezier. Samen met de nieuwe bril kondigt Sony ook een nieuwe 3D-signaalzender aan, de TMR-PJ1, die 3D-materiaal moeiteloos synchroniseert voor een hoogwaardig en natuurlijk 3D-effect. De Sony VPL-HW30ES 3D-home cinemaprojector zal in juli 2011 verkrijgbaar zijn op de Europese markt. De TDG-PJ1 shutterbril en de TMR-PJ1 3D-signaalzender worden afzonderlijk verkocht. Prijzen werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content