Hoodtelefoon voor draadloos luisterplezier

De Energy Wireless BT8 Noise Cancelling Headphone is een Bluetooth hoofdtelefoon die een autonomie biedt van achttien uur.

De Spaanse fabrikant Energy Sistem lanceert een Bluetooth 4.0 hoofdtelefoon. Het is een klassiek model dat je over het hoofd draagt en dat storende bijgeluiden weert dankzij de ingebouwde “active noice cancelling” (anc)-technologie.


De Energy Wireless BT8 werkt draadloos tot op tien meter afstand dankzij de ingebouwde bidirectionele Bluetooth 4.0 Class 2 ontvanger. Koppelen met andere Bluetooth-apparatuur kan desgewenst ook via nfc.


De ingebouwde 400 mAh Li-Po batterij heeft een autonomie van achttien uur en kan 450 uur in ruststand blijven. Gebruik je deze hoofdtelefoon met een smartphone dan kun je ook gesprekken voeren. Dan houdt de batterij het tot 12 uur uit. Je laadt de batterij op via usb. Een usb- en 3,5mm audiokabel worden meegeleverd, zodat je deze hoofdtelefoon ook op de klassieke manier, dus met draad, kunt gebruiken.


Via de multifunctionele knop op de zijkant kun je gesprekken voeren, van liedje wisselen, het volume aanpassen of de audioweergave pauzeren.


De drivers hebben een gevoeligheid van 92 dBm en een frequentierespons van 20Hz-20KHz. De Energy Wireless BT8 Noise Cancelling Headphone kun je opplooien en met je meenemen in het meegeleverde draagzakje. De hoofdtelefoon weegt 235 gram en meet 190 x 182 mm.


De Energy Wireless BT8 Noise Cancelling Headphone kost 89,90 euro en is onder andere online te koop op de website van Energy Sistem.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content