Hoofdtelefoon, muziekspeler en luidspreker in één

Sony komt met opvallende Walkman modellen. De nieuwe WH-serie verenigt drie producten in één ontwerp: een muziekspeler, een draadloze hoofdtelefoon en een surround sound speaker.

Sony laat je met de Walkman NWZ-WH303 en NWZ-WH505 op drie manieren naar muziek luisteren. Je kan ze als een over-de-oren hoofdtelefoon gebruiken om naar muziek te luisteren op de ingebouwde Walkman muziekspeler of je kan naar muziek luisteren op je mobiele toestellen.


Daarnaast kan je deze Walkman producten ook gebruiken rond je hals en de surround sound speakers activeren zodat ook anderen van de muziek kunnen genieten. De speakers maken gebruik van Sony’s xLoud- en VPT for Speaker- technologie.


De Walkman NWZ-WH303 en NWZ-WH505 hebben drivers die je kan instellen voor dynamisch basgeluid of helder midden- tot hoog bereik naar gelang de muziek. De WH-505 heeft een 40mm dome driver en een gevoeligheid van 5 tot 25.000 Hz. De WH-303 heeft een 30mm dome driver en een gevoeligheid van 30 tot 20.000 Hz


De geïntegreerde muziekspeler kan tot 20 uur muziek spelen op een opgeladen batterij. Drie minuten laden volstaan om een uur naar muziek te luisteren. De NWZ-WH505 biedt een opslagcapaciteit van 16 GB, terwijl die bij de WH303 4 GB bedraagt.


De Sony Walkman NWZ-WH303 kost 119 euro en zal verkrijgbaar zijn in witte en zwarte uitvoering. De Walkman NWZ-WH505, die 199 euro kost, is enkel in zwarte uitvoering te koop.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content