Hoofdtelefoons voor dubbel gebruik

De nieuwe hifi-hoofdtelefoons van Sony kun je ook gebruiken als pc-headset dankzij de geïntegreerde gerichte microfoon, die afneembaar is.

De nieuwe hifi-hoofdtelefoons van Sony kun je ook gebruiken als pc-headset dankzij de geïntegreerde gerichte microfoon, die afneembaar is.

De Sony DR-350USB en DR-320DPV zijn nieuwe koptelefoons die hifi-kwaliteit bieden, maar die ook een geïntegreerde gerichte microfoon hebben die je 360 graden kunt draaien. De microfoon kun je verwijderen zodat een gewone hoofdtelefoon overblijft. Met microfoon zijn de DR-350USB en DR-32PDPV ook geschikt als pc-headset, om te chatten of om multiplayer games te spelen. Zoals de naam het al aangeeft heeft de goudkleurige DR-350USB hoofdtelefoon een usb-muziekadapter zodat de geluidsaansluiting van de computer vrij blijft. De naar keuze rood- of zwartkleurige 320-DPV heeft een gewone 2,5 meter lange draadaansluiting die in de 3,5mm ‘jack’ van elke geluidskaart, mediaspeler of versterker past. In de draad is ook een volumeknop geïntegreerd. Sony introduceert ook een lichtgewicht pc-headset, de DR-310DP, met een discreet geplaatste microfoon, die evenwel niet verwijderbaar is. Deze is verkrijgbaar in groen, wit, roze en blauw. De DR-350USB heeft een adviesprijs van 25 euro. De DR-320DPV kost 30 euro. Voor de DR-310DP betaal je 50 euro. Alle hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar vanaf april 2010.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content