Hoofdtelefoons voor extra bas

Pioneer lanceert de nieuwe SE-MJ721 en SE-MJ751 onder de noemer ‘Bass Head’-hoofdtelefoons.

Pioneer lanceert de nieuwe SE-MJ721 en SE-MJ751 onder de noemer ‘Bass Head’-hoofdtelefoons. Ze hebben niet alleen een opvallende look, het basbereik van een van de modellen is ook eenvoudig te verlagen of te verhogen voor wat pittigere of minder pittige muziek.


De SE-MJ721 en SE-MJ751 hoofdtelefoons zijn ontworpen om clubbeats optimaal te laten weerklinken, maar bieden volgens Pioneer ook een evenwichtige en krachtige luisterervaring, ongeacht de muziekstijl en het volume. De Pioneer SE-MJ721 over-ear hoofdtelefoon heeft een frequentiebereik van 6 Hz tot 28 kHz en een impedantie van 32 ohm. Dit model heeft een matte hoofdband en tweekleurige buitenkant.


De SE-MJ721 is beschikbaar in vier kleurvariaties: zwart, wit, rood/zwart en bruin/wit, allemaal met rode details aan de binnenkant. Het snoer is 1,2 meter lang en de 3,5 mm plug is verguld. De hoofdtelefoon weegt 156 gram.


De Pioneer SE-MJ751 heeft een frequentiebereik van 8 Hz tot 28 kHz en een impedantie van 16 ohm; Dit model heeft een glanzende hoofdband met soft-fit kussen, in metaal afgewerkte zijkanten en zachte oorkussens uit dik urethaan. De bediening om het basniveau te regelen bevindt zich op het rechteroor. Het snoer van 1,2 meter is aan één kant bevestigd en kan worden losgemaakt. De 3,5 mm plug is verguld. Deze hoofdtelefoon heeft een ontwerp in zwart-wit en weegt 200 gram.


De Pioneer SE-MJ721 en SE-MJ751 ‘Bass Head’-hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf april 2012. De prijzen werden niet meegedeeld. Op het internet vonden we een prijs van 89,99 euro voor de Pioneer SE-MJ751.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content