Hoogwaardige audiokabels

In de Reference kabelserie brengt Teufel nieuwe producten op de markt variërend van een luidsprekerkabel tot digitale audiokabels.

In de Reference kabelserie brengt Teufel nieuwe producten op de markt variërend van een luidsprekerkabel tot digitale audiokabels.

Teufel is een specialist in het direct verkopen van luidsperkersystemen. De nieuwe Teufel Reference speaker-kabel is gemaakt van koper dat door een speciaal proces een minimale weerstand heeft. Dit zou volgens Teufel resulteren in een dynamisch en preciezer geluid. De kabel is er in lengtes van 2,5, 5 en 10 meter en wordt standaard geleverd met drie verwisselbare connectoren (banana, tip/pin en shoe/spade) in 24-karaats goud. Er is ook een nieuwe subwoofer-kabel in de Teufel Reference-serie. Die is leverbaar in dezelfde lengtes als de speaker-kabel en bestaat uit hetzelfde koper. Er is ook een speciale subwoofer-kabel met een Y-adapter voor gebruik met een THX-gecertificeerde subwoofer met een aparte rechts en links ingang, in combinatie met een niet THX-gecertificeerde AV-receiver. De Reference-serie biedt ook analoge en digtiale geluidskabels in hoogwaardig koper. De stereo RCA-kabel bestaat in lengtes van 1,5 en 3 meter en is afgewerkt met goed geïsoleerde plugs in 24-karaats goud. Op het digitale vlak zijn er zowel optische als coaxiale kabels in de Reference-serie van Teufel. Beide hebben een lengte van 3 meter. De kabels zijn te koop in de Teufel-webwinkel. De prijzen variëren van 79 euro tot 399 euro naargelang het type kabel en de gewenste lengte.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content