Houder bevestigt tablet of smartphone aan microfoonstatief

Tablets en smartphones worden vaker gebruikt bij optredens en in opnamestudio’s. Met de iKlip Xpand tablet-houder en de iKlip Xpand Mini smartphone-houder van het Italiaanse bedrijf IK Multimedia kan men ze voortaan veilig bevestigen aan een standaard microfoonstatief.

De iKlip Xpand is geschikt voor elke iPad, met inbegrip van iPad Air en iPad mini en voor elke Android- of andere tablet met schermafmetingen van 7- tot 12,1-inch. De iKlip Xpand Mini kan elke iPhone, Android-smartphone of andere smartphone met schermen van 3,5- tot 6-inch bevestigen aan een microfoonstatief met een diameter tot 30 mm of 1,2 inch.


Beide houders hebben een zacht antslip oppervlak van namaakrubber dat een stabiele en krasvrije bevestiging in de houder garandeert. Dankzij een kogelgewricht kan de smartphone of tablet in elke gewenste positie gedraaid worden.


De iKlip houders kan men zowel op de verticale staaf als op de zijwaartse staaf van een standaard microfoonstatief bevestigen. Alle knoppen van de smartphone of tablet blijven vrij en kunnen dus nog worden gemanipuleerd.


IK Multimedia lanceert binnenkort ook de iKlip Stage app voor iPad waarmee je partituren, tabs en liedjesbestanden kunt beheren en organiseren. Deze app kan ook gebruikt worden om pagina’s automatisch om te draaien tijdens optredens. iKlip Stage werkt ook samen met iRig BlueBoard en iRing voor een volledig aanraakvrij gebruik tijdens optredens.


De iKlip Xpand kost 39,99 euro, terwijl de iKlip Xpand Mini 29,99 euro kost. De houders zijn te koop in de muziekwinkel of online bij IK Multimedia.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content