HP all-in-one desktop-pc in tabletvorm

HP lanceert met de Envy Rove 20 een alles-in-één desktop-pc met een 20-inch multitouch scherm in een draagbaar ontwerp.

HP’s Envy Rove 20 is een all-in-one dekstop-pc met Windows 8 als besturingssysteem in een tabletontwerp. De draagbare pc is uitgerust met een 20-inch (58,8 cm) IPS HD+ touchscherm met een resolutie van 1600 x 900 pixels.


De Envy Rove 20 all-in-one tablet is beschikbaar met Intel Core processoren van de vierde generatie ( “Haswell”), Intel HD graphics en tot 16 GB DDR3 RAM. De desktop-pc is uitgerust met een harde schijf met een opslagcapacteit van 1 TB.


De Envy Rove 20 kan je zowel liggend gebruiken als rechtop in verschillende standen met de op de achterzijde geïntegreerde steun. De mobiele all-in-one pc ondersteunt multiple-touch technologie zodat meerdere gebruikers het scherm kunnen gebruiken, onder meer in games zoals EA Monopoly, Fingertapps JigsWar Puzzle en Fingertapps Musical Instruments.


De HP Envy Rove 20 is uitgerust met drie USB 3.0- aansluitingen, een SD geheugenkaartsleuf, een HP TrueVision HD Webcam6 (720p). De tablet ondersteunt 10/100 LAN (via een USB dongle), WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, Intel Wi-Di. Voor het geluid zorgt Beats Audio met dual speakers en subwoofer.


De HP Envy Rove 20 weegt 5,567 kg. De 6-cellen batterij zou vier uur meegaan. De draagbare all-in-one desktop-pc van HP is verkrijgbaar vanaf eind juli 2013 voor een adviesprijs vanaf 999 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content