HP gaming laptop met extra schermpje

HP Omen X 2S © HP

De HP Omen X 2S is een nieuwe 15-inch gaming laptop die een extra scherm boven het toetsenbord heeft om diverse toepassingen te gebruiken zonder het game te hoeven onderbreken.

De HP Omen X 2S is een high-end gaming laptop die is uitgerust met twee schermen. Naast een 15,6-inch lcd-scherm als hoofdscherm heeft de laptop een tweede scherm van 5,98 inch met multitouch-ondersteuning.

Het extra scherm kan gebruikt worden voor diverse functies. Zo kan je op het tweede scherm een deel van het hoofdscherm dupliceren en vergroten, instructievideo’s bekijken tijdens het spelen of browsen, chatten of scrollen door een muziekbibliotheek zonder het game te verlaten.

Voor het hoofdscherm biedt HP de keuze uit een FHD 144 Hz IPS anti-glare micro-edge WLED-backlit scherm (1920 x 1080 pixels) of een 4K IPS anti-glare micro-edge WLED-backlit scherm (3840 x 2160 pixels).

De Omen X 2S is verkrijgbaar met tot een 9de generatie Intel Core i9 processor en tot 32 GB aan DDR4-3200 ram.

De laptop wordt gekoeld door nieuwe Omen Tempest Cooling Technology en gebruikt Thermal Grizzly Conductonaut koelpasta om de koeling en de prestaties te optimaliseren.

De HP Omen X 2S gaming laptop is vanaf juli 2019 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf 2.999 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content