Hybride laptop met Windows 8

HP kondigt de Envy x2 aan, een combinatie van een laptop en tablet in één apparaat.

HP kondigt de Envy x2 aan, een combinatie van een laptop en tablet in één apparaat.


HP’s hybride laptop met Windows 8 als besturingssysteem heeft een behuizing met een gladde aluminium afwerking. De Envy x2 is uitgerust met een 11,6-inch (29,4 cm) HD touch-scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Het scherm kan je als tablet gebruiken door het los te koppelen van het toetsenbord dat met magnetische scharnieren aan het schermdeel is bevestigd.


De HP Envy x2, die 1,5 kg weegt, is uitgerust met een 1,8 Ghz Dual core Intel Atom Z2760 processor. De laptop/tablet kan worden uitgerust met een solid state drive tot 64 GB. Op de achterzijde is een 8 megapixel camera geïntegreerd, terwijl de voorzijde een 1080P HD HP TrueVision webcam bevat. Ook maakt de Envy x2 gebruik van Beats Audio voor een betere audiobeleving.


Optioneel kan je een stylus aanschaffen om nauwkeuriger te kunnen schrijven, tekenen en navigeren. HP levert de Envy x2 met de HP Connected Foto-applicatie die foto’s synchroniseert op meerdere apparaten. De laptop/tablet beschikt over NFC-technologie om bestanden snel te delen. Ook WiFi 802.11n en Bluetooth worden ondersteund.


De HP Envy x2 hybride laptop wordt in oktober verwacht. De prijs zal rond de 999 euro liggen.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content