In-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking van Bose

Bose brengt zijn eerste in-ear ruisonderdrukkende hoofdtelefoon op de markt die ook een Aware-modus heeft voor momenten waarop je je niet geheel voor je omgeving wil afsluiten.

De Bose QuietComfort 20 en 20i Acoustic Noise Cancelling in-ear hoofdtelefoons zijn bedoeld voor Android, Windows en Blackberry (model QC 20) smartphones, en iOS (model QC 20i) mobiele apparaten. De StayHear+ oordopjes hebben een zachte en stabiele pasvorm en hoef je niet in je oren te duwen. De paddenstoelvorm verdeelt het contact met het oor gelijkmatig voor maximaal comfort. Een zachte afsluiting draagt bij aan de ruisonderdrukking over het hele spectrum. De Bose Acoustic Noise Cancelling-technologie onderdrukt het grootste deel van de rest.


In omstandigheden waar je je beter niet helemaal afsluit van het geluid, zoals bij het oversteken van een straat, kan je op een knop drukken die de Aware-modus activeert. Zo hoor je wat er om je heen gebeurt, terwijl de muziek toch doorspeelt en je nog enige ruisonderdrukking ervaart. Om de ruisonderdrukking en Aware-modus te kunnen gebruiken moet je de in de kabel ingebouwde lithium-ionbatterij opladen. Dat duurt circa twee uur waarna de oortjes zestien uur meegaan.


Met een schuifregelaar op de bedieningsmodule kan je de ruisonderdrukking in- en uitschakelen. In de geïntegreerde afstandsbediening met microfoon bevinden zich de Aware-modus en een knop om gesprekken te beantwoorden en te beëindigen. Voor Android-, BlackBerry- of Windows-telefoons is er een afstandsbediening met twee knoppen (model QC 20). Voor iPhone of iPod is er een afstandsbediening met vier knoppen (model QC 20i) waarmee je ook de muziek kan bedienen en spraakopdrachten gebruiken.


De Bose QuietComfort 20 en 20i Acoustic Noise Cancelling hoofdtelefoons kosten 299,95 euro en zijn beschikbaar vanaf 2 september 2013.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content