Inkjetprinter print foto’s en movieclips

De nieuwe PIXMA inkjetprinter van Canon heeft diverse functies om creatieve afdrukken te maken van foto’s en ook movieclips.

De nieuwe PIXMA inkjetprinter van Canon heeft diverse functies om creatieve afdrukken te maken van foto’s en ook movieclips.


De Canon PIXMA iP4950 maakt gebruik van Canon’s FINE printtechnologie en biedt een maximale resolutie van 9.600 dpi. De fotoprinter drukt een 10 x 15 cm fotoprint zonder witrand af in circa 20 seconden.


De PIXMA iP4950 heeft een verbeterde Full HD Movie Print-functie. Je kan beelden afkomstig van Full HD videoclips samenvoegen die zijn gemaakt met Canon digitale camera’s en digitale spiegelreflexcamera’s. Nieuw is de Layout Print modus waarin je een kleine movieclip kan selecteren en een stripboekeffect gebruiken om een storyboard te printen.


De fotoprinter wordt geleverd met Easy-PhotoPrint EX software om foto’s, kalenders en albums te printen die nu een Fun Filter Effect biedt. Deze functie bevat een reeks direct te gebruiken foto-effecten, zoals onscherpe achtergronden en een soft-focus of fish-eye effect. De Direct Disc Printing functie biedt een nieuwe reeks templates voor etiketten om je cd- en dvd-verzameling te klassificeren.


Met de Auto Duplex Print kan de PIXMA iP4950 documenten automatisch op beide zijden van het papier printen wat milieuvriendelijker is. Met de nieuwe functie ECO Information kan je zien hoeveel CO2 en papier wordt bespaard wanneer Auto Duplex Print is geselecteerd. De PIXMA iP4950 gebruikt ook een Single Ink systeem met vijf kleuren dat het makkelijk maakt een afzonderlijke inktkleur te vervangen.


De Canon PIXMA iP4950 is vanaf september 2011 leverbaar voor een adviesprijs van 84,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content