Inkjets voor werkgroepen en KMO

Epson introduceert in de WorkForce Pro-serie een inkjetprinter en een -multifunctional die bedoeld zijn voor zakelijke werkgroepen en voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Epson introduceert in de WorkForce Pro-serie een inkjetprinter en een -multifunctional die bedoeldt zijn voor zakelijke werkgroepen en voor kleine en middelgrote ondernemingen.


De Epson WorkForce Pro WP-4095 DN is een inkjetprinter, terwijl de WorkForce Pro WP-4595 DNF een all-in-one is met print-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteit. Volgens de fabrikant bieden beide printers betere prestaties, tot 50 procent lagere kosten per pagina en tot 80 procent minder energieverbruik dan vergelijkbare laserprinters.


Deze inkjettoestellen drukken tot 16 pagina’s per minuut (ppm) af in zwart-wit en tot 11 ppm in kleur. De maximale afdrukresolutie bedraagt 4800 × 1200 dpi. De printers ondersteunen automatisch dubbelzijdig afdrukken. De WorkForce Pro WP-4595 DNF ondersteunt ook dubbelzijdige automatische documentinvoer voor het reproduceren van dubbelzijdige documenten. De standaard papiercapaciteit bedraagt 330 vellen en er is een optie om die te verhogen tot maximaal 580 vellen.


De WorkForce Pro WP-4095 DN en WP-4595 DNF gebruiken DuraBrite Ultra-inkt van Epson die beschikbaar is in inktpatronen met hoge capaciteit (tot 3.400 pagina’s per patroon) en die bestand is tegen water, vlekken en markeerstiften. Beide WorkForce Pro apparaten hebben een netwerk- en USB 2.0-aansluiting. Ze ondersteunen PCL6, PCL5c en originele Adobe PostScript 3-emulaties. Voor draadloos afdrukken wordt Epson Connect meegeleverd.


De Epson WorkForce Pro WP-4095 DN en WP-4595 DNF zijn al beschikbaar en hebben een adviesprijs van respectievelijk 416,49 euro en 535,49 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content