Instapmodel Velop wifi-mesh-systeem

Linksys Velop dual-band multiroom Wi-Fi mesh-systeem 3-pack © Linksys

Linksys lanceert in de Velop-productlijn een instapmodel van het Velop multiroom wifi-systeem dat installeerbaar is in verschillende mesh-configuraties.

Linksys Velop is een zelfregelend ‘mesh’ wifi-netwerksysteem voor thuisgebruikers. Eerder testen we al de tri-band uitvoering van het Velop multiroom wifi-systeem. De fabrikant brengt nu een goedkopere dual-band variant op de markt.

Het nieuwe Velop systeem werkt met dezelfde softwarefuncties als Velop tri-band, waaronder Intelligent Mesh, geavanceerd ouderlijk toezicht en websiteblokkering.

De nodes van het dual-band systeem zijn ongeveer vijf centimeter korter dan de Velop tri-band-uitvoering. Ze werken samen als één wifi-systeem om betrouwbare draadloze verbindingen mogelijk te maken in het hele huis.

Elke Velop-node is een dual-band AC1300-radio met draadloze mu-mimo (multi-user multiple input/output) die fungeert als hoofdnode of client-node voor wifi in het hele huis.

De Velop dual-band en tri-band uitvoeringen zijn volledig compatibel. Het systeem zoekt automatisch naar updates en zal de software bijwerken om nieuwe functies te ontsluiten, beveiligingsproblemen te verhelpen en prestaties te verbeteren.

Linksys Velop werkt met Amazon Alexa met functies om het gastnetwerk aan en uit te zetten en de aanmeldgegevens van het hoofdnetwerk en de gastnetwerken te herhalen.

Het Linksys Velop dual-band multiroom Wi-Fi mesh-systeem is verkrijgbaar als 1-pack (WHW0101) voor 119,99 euro, als 2-pack (WHW0102) voor 219,99 euro en als 3-pack (WHW0103) 299,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content