Instinctief muziek mixen

Met het DJControl Instinct mengpaneel van Hercules kruip je zelf als DJ achter de knoppen om je eigen muziek te mixen op feestjes.

Met het DJControl Instinct mengpaneel van Hercules kruip je zelf als DJ achter de knoppen om je eigen muziek te mixen op feestjes.


De DJControl instinct is ontworpen voor ieder type DJ. Het nieuwe menpaneel van Hercules is compact van vorm (19 x 26,5 cm) en licht van gewicht (minder dan 1 kg). Je kan het gebruiken met een pc of een Mac. Je sluit de DJControl Instinct aan op een USB-aansluiting. Verder heb je nog een paar speakers met ingebouwde versterker nodig en een koptelefoon.


Met de DJControl Instinct kan je muziekbestanden op je computer gebruiken in je DJ-mix. Het mengpaneel van Hercules heeft aan weerszijden van het centrale menggedeelte twee gelakte decks. De knoppen hebben een heldere oranje en rode achtergrondverlichting zodat je de DJControl Instict ook bij bij weinig licht kan gebruiken. Het paneel heeft twee drukgevoelige jogwielen om zonder vertraging te scratchen, in tracks te navigeren en de Pitch Bend te bedienen.


De DJControl Instinct is uitgerust met ingebouwde audio-uitgangen. Met de twee tulpuitgangen en een 3,5 mm stereo mini-jack uitgang kan je je mix ook afspelen op een PA-systeem, een HiFi-systeem of op multimedia-speakers. Een aparte 3,5 mm stereo mini-jack dient om met een koptelefoon tracks te beluisteren voordat je ze in de mix zet.


De meegeleverde DJ-software, DJUCED, toont de beat en de lengte van een track. De software geeft ook aan welke songs het best passen bij de volgende af te spelen track. DJUCED kan ook je creaties opslaan als audiobestanden zodat je ze kan delen met anderen. De Hercules DJControl Instinct is leverbaar vanaf midden juni 2012 en heeft een adviesprijs van 99,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content